Misschien heeft u het intussen al gemerkt? Enkele weken terug werd onze website volledig vernieuwd! De specialisten van www.idwebs.be uit Oostende hebben de website volledig geactualiseerd, zodat ze nu ook op smartphone perfect bruikbaar is. De website werd ook beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje) zodat u veilig uw persoonlijke gegevens kan invullen op het nieuwe reservatieformulier.
Ga zeker eens op ontdekking op onze vernieuwde website.

Nieuwsbrief

Niet alleen onze website werd vernieuwd maar ook ons nieuwsbriefsysteem. Alle klanten en contacten die reeds ingeschreven waren krijgen automatisch elke maand een bericht met de recentste nieuwtjes en menu’s. Zo bent u steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwigheden.
Ook met uw verjaardag gaan we steeds een mail sturen met een extra attentie. Daarvoor is het belangrijk dat uw geboortedatum goed ingevuld is. We hebben gemerkt dat dit bij heel wat contacten niet het geval is.
U kan heel eenvoudig uw nieuwsbrief profiel wijzigen via de link helemaal onderaan in elke nieuwsmail die u van ons ontvangt.
Ook via de website is het mogelijk om uw gegevens aan te vullen, net zoals ook nieuwe personen zich kunnen aanmelden.