Voorgerechten

Cocktail van verse grijze garnalen € 15.50
Serranoham – meloen – glaasje rode port  € 12.50
Kaaskroketten – artisanaal bereid  1st:€ 8.00 / 2st:€ 11.50
Garnaalkroketten – artisanaal bereid  1st:€ 10.50 / 2st:€ 14.50
Scampis look of chef € 14.50
Gedroogde entrecôte – notensla – parmezaan € 15.00
Bekegemse foie gras – uienconfijt – vijgen – brioche € 16.00
Dagsoep € 6.00

 

Visgerechten

Gegratineerd vispannetje € 21,50
Garnaalkroketten (3 stuks) € 22,50
Scampis van de chef € 24,50
Noordzeetong gebakken in hoeveboter € 29,00
Verse paling (300gr) gebakken / in de room / Provençaal € 34,00
Bouillabaise / rouille en toast € 25,50
Tomaat garnaal classique € 34,50

VEGETARISCH
Boekweitballetjes
met linzen en groenten / provençaalse saus € 17,00

Kindergerechten

Frikandel met appelmoes (1 st) € 8,50 / (2 st) € 10,50
Kipfilet met appelmoes € 10,50
Verse Hamburger met appelmoes (1 st) € 10,50 / (2 st) € 18,50
Kinderspaghetti € 10,00

Vleesgerechten

Rib-Eye (Entrecôte) 350gr € 26,50
Côte à l’os gegrild (2 pers.) € 29,50 p.p.
Filet pur € 30,00
SAUZEN: Peper, Champignon, Provençaal, Béarnaise € 3,00
SAUZEN: Op de wijze van de chef, Hofmeesterboter € 3,00
Varkenshaasje – pepersaus – kroketten € 21,50
Vol au vent MAISON € 21,50
Vol au vent ROYAL (met kalfszwezerik) € 32,50
Gerijpt rundsvlees ‘dry aged 4 weken’ € 38,00
   >>>(vraag info i.v.m. welke rassen aanwezig)<<<
Steak tartaar ‘handgesneden’  € 21,50